Visionhouse starter væksthus

Visionhouse starter væksthus
Visionhouse åbner dørene for nyt innovativt væksthus, målrettet nyetablerede virksomheder. Adressen vil være enten Lyskær 8, Herlev, med kun 800 meter til Herlev S-Station, 100 meter til Ring 3 og kort afstand til bus og motorvej, eller Islevdalvej 214, Rødovre, med kun 300 meter til Ring 3, og busser lige udenfor døren. I top istandsatte kontorfællesskaber hvor en masse etablerede succesfulde virksomheder allerede har vist succesfulde resultater, der taler for sig selv.

Årets tech virksomhed 2019 Risma Systems A/S, har til huse i et Visionhouse kontorfællesskaber og mange andre Gazeller holder til huse. Vi anstrænger os hver dag for at skabe de helt rigtige rammer, til de rigtige priser, og med en masse spændende netværk mv. Og med mulighed for at vokse.

Kom ind og besøg os på Lyskær 8, Herlev, eller Islevdalvej 214, Rødovre, de mest innovative kontorfællesskaber i København.

Visionhouse starter et nyt innovationshus for opstartsvirkomheder, hvor vi skaber de perfekte professionelle rammer for en ny virksomhed, og hvor stor viden omkring start af virksomhed, vækst og innovation samles.

Vi har total istandsat ejendommene Lyskær 8, Herlev, eller Islevdalvej 214, Rødovre, der er beliggende få hundrede meter fra Ring 3 og motorvej mv. og bus lige udenfor døren.

Vi har allerede i dag skabt rammen om mere end 50 succesfulde virksomheder.

”Ideen med Væksthuset er at skabe de perfekte rammer for nyetablerede virksomheder, hvor der er tilknyttet en række erhvervsledere der selv er lykkedes med at bygge virksomheder op, og som kan bistå med råd og netværk. Herved vil succesraten for at Væksthusets virksomheder vokser sig store og skaber arbejdspladser og innovation være tilstede” udtaler CEO Lars Ankjer.

Vi har opbygget et mentor-netværk der er gratis at benytte og som gerne deler ud af egne erfaringer.

Væksthuset tilbyder:

  • Arbejdspladser med nye lækre møbler i ”åbent space” med andre opstartsvirksomheder
  • Fiberinternet, el, varme, strøm,
  • Rengøring
  • Adgang til lækre mødelokaler, kantine, konferencesal til 80 personer, Fitness, Reception / administration
  • Adgang til kopi, print, scan
  • Gratis netværk og mentorordning,
  • Ordningen gælder kun nystartede virksomheder (CVR.nr.), i en periode på optil 12 mdr.


Pris pr. måned fra 995 KR./arbejdsplads alt inklusivt.

Kontakt Lars: 24264541

Del nyheden

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin