Om Visionhouse

VISIONHOUSE – Leverandør af servicerede og virtuelle kontorer samt møde- og konferencefaciliteter i Danmark. Hertil større lejemål indenfor kontorer, showrooms og lagerfaciliteter.

VISIONHOUSE tilbyder eksklusive og nyistandsatte lokaler og faciliteter, til markedets mest attraktive priser, og med attraktiv beliggenhed i forhold til motorvej, centrum mv.

Vores vision

“Skabe rammerne for visionære virksomheder der ønsker professionelle rammer”

Vi tilstræber at stille en lang række professionelle ydelser og faciliteter til rådighed for vores kunder. Vi vil være den mest konkurrencedygtige udbyder på det danske marked målt på pris og services pr. kontorplads/pr. kvadratmeter. Du kender din månedlige faste udgift og kan fokusere 100% på din virksomhed.

Privatejet

Visionhouse er privatejet, hvilket i vores terminologi betyder, at vi altid har en finger på pulsen over for vores lejere. Vi tilstræber vores yderste for at yde den service som nutidens virksomheder skal bruge for at de kan fokusere på deres spidskompetencer.

Visionhouse er del af Ankjer Ejendomme, som du læse mere om her: www.ankjerholding.dk

Let ekspandering

Du kan let ekspandere din virksomhed indenfor rammerne af vores ejendomsportefølje. Der er høj fleksibilitet, når du vælger VISIONHOUSE. Du kan forvente høj service, fuldt facility management, så dit fokus er på din virksomhed. 

Indtil videre tæller Visionhouse

0
Ejendomme
0 +
Virksomheder
0 +
Kontorborde
0 +
Arbejdspladser

Se her, hvordan det hele startede

2010 – Visionhouse Rødovre

Dette var startsskuddet på Visionhouse i København, og er et eksklusivt kontorfællesskab med suveræn beliggenhed i forhold til motorvej mv. Et af Københavns bedste kontorfællesskaber.

2012 – Sct. Jacobsvej 12, Ballerup

Endnu en lille perle i vores portfølje, der med historie og herskabelig byggestil er vores eneste boligejendom, der primært udlejes til lejere i Visionhouse.

2012 – Sct. Jacobsvej 1, Ballerup

En af Ballerups ældste ejendomme med historie tilbage til 1888. Vi har renoveret ejendommen i respekt for ejendommens historie og ejendommen er indvendigt top moderne.

2013 – Rugvænget 19, Taastrup

Flot ejendom tæt på motorvej og S-station i Taastrup. Renoveret og opdateret til at tage imod innovative virksomheder, hvor der er mulighed for at vokse indenfor ejendommens rammer. 16 selvstændige lejemål fra 100m² til 350m².

2013 – Industrigrenen 21 – 23, Ishøj

Flot ejendom tæt på motorvej. Renoveret og opdateret til at tage imod innovative virksomheder med større lager/produktionsbehov.

2014 – Lyskær 8, Herlev

Dette er vores største kontorfællesskab. En stor perle i vores portefølje, der med flot design, og funktionelle kontorer, er en af Storkøbenhavns absolut bedste kontorfællesskaber.

2015 – Ejby industrivej 2, Glostrup 

Flot ejendom tæt på motorvej og Ring 3. Super beliggenhed med front mod vejen. Tæt på INCO, Harald Nyborg. Opdelt i 6 lejemål, med showroom, lager og kontorer.  

2016 – Rugvænget 21, Taastrup

Flot ejendom tæt på motorvej og S-station i Taastrup. Renoveret og opdateret til at tage imod innovative virksomheder, hvor der er mulighed for at vokse indenfor ejendommens rammer. 16 selvstændige lejemål fra 100m² til 350m².

2017 – Erhvervsvej 4, Glostrup

Flot ejendom tæt på motorvej, ring 3 og den kommende letbane. Renoveret i 2017, og udlejet som domicil lejemål med kontor og lager. 

2018 – Islevdalvej 220, Rødovre

En super beliggende domicilejendom på hjørnet af Islevdalvej / Slotsherrensvej, stolt udlejet til Hilti. Tæt på kommende letbane samt ring 3. Endvidere ejer vi forvejen naboejendommen Islevdalvej 214, som er et af vores kontorfælleskab.

2018 – Fabriksparken 1, Glostrup

Velbeliggende ejendom tæt på motorvej og ring 3. Ejendommen er fuldt udlejet til 3 større lejere, og er den bestbeliggende ejendom i fabriksparken / Glostrup erhvervspark.

2018 – Lyskær 15, Herlev

En super beliggende domicilejendom på hjørnet af Islevdalvej / Slotsherrensvej, stolt udlejet til Hilti. Tæt på kommende letbane samt ring 3. Endvidere ejer i forvejen naboejendommen Islevdalvej 214, som er et af vores kontorfælleskab.

2019 – Toftebakken 13, Birkerød

Flot ejendom udlejet til Silvan, ligger lige op til Kongevejen.

2019 – Gammelgårsvej 93, Farum

Vores nyeste ejendom, nyopført og udlejet til Silvan.