Visionhouse væksthus

Få rammerne til vækst.
Vi tager imod ansøgninger fra firmaer med CVR-nummer. Ansøg om en plads, og få unikke muligheder for dig og din startup-virksomhed.

995 kr. pr måned

Egen kontorplads

Hos Visionhouse Væksthus skal du have plads til at folde dig ud, og derfor giver vi dig en kontorplads i vores åbne kontormiljø, som du kan brede dig ud over og være kreativ ved.​

Professionelle Faciliteter

Du får adgang til professionelle mødefaciliter, mulighed for frokostordning, internet og meget andet. Kort sagt får du adgang til nødvendige faciliteter der kan fremme din vækst.

Foredrag, netværk og sparring

Visionhouse Væksthus har tidligere iværksættere i ryggen, som vil være med til at hjælpe dig med give inspiration til vejen frem til success via foredrag og sparring.​

Et dynamisk miljø

Bliv en del af et dynamisk miljø hos Visionhouse, og skab din drøm ibland ihærdige iværksættere, som deler en entusiasme for at komme frem med deres idéer.

Krav til iværksættere

Før du ansøger, skal du opfylde følgende

1. CVR Nummer

Det er kun muligt at være en del af væksthuset, hvis dit CVR nummer er under 18 måneder gammelt

2. Idé

Tror du, at du kan gøre en forskel med den idé du arbejder på, så har du gode muligheder for at komme ind i Visionhouse Væksthus.

3. Evner

Du skal være klar til, at være åben for inputs, og være en del af et fælleskab. Visionhouse væksthus er til for at skabe et fælleskab der kan løfte, og påvirke hinanden i den rigtige retning.

4. Screening

Når du har sendt din ansøgning, får du muligheden for at blive kaldt ind til screenning af din idé, og vi vil derefter bedømme om Visionhouse Væksthus er stedet for din virksomhed.

 

Se hvem der støtter op om projektet

Her finder du Visionhouse Væksthus