Ankjer Ejendomme køber Fabriksparken 1, Glostrup

Ankjer Ejendomme køber Fabriksparken 1, Glostrup

Ankjer Ejendomme køber endnu en erhvervsejendom med bedste beliggenhed langs Ring 3 – og har derved på mindre end 6 år opbygget en ejendomsportefølge på mere end 45.000 M2, fordelt på i alt 16 ejendomme, og flere kommer til ….

Vi har købt ejendommen Fabriksparken 1, Glostrup, kun 100 meter til Ring 3 og den kommende letbanestation. En af de suverænt bedst beliggende ejendomme.

Ejendommen er beliggende på en 10.000m2 stor grund og er bebygget med 3700 m2 super moderne og flotte kontorer samt lager mv.

Fabriksparken er beliggende få hundrede meter fra Jyllingemotorvejen, og Ring 3, og lige overfor er bl.a. Stark mv. Ejendommen er fuldt udlejet til en række succesfulde virksomheder.

Med købet forfølges vores strategi om stille og roligt at opbygge et sundt og solidt privatejet ejendomsselskab med fokus på Erhvervsejendomme langs Ring 3, idet dette område indenfor en årrække vil blive løftet som følge af udbygningen af infrastrukturen omkring København, bl.a. pga. den vedtagne letbane der vil køre langs Ring 3 i år 2024. Med købet kan vi stort set dække alle behov som en professionel Erhvervslejer måtte ønske.

Del nyheden

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin