Glemt detaljer?

Om Visonhouse

Hurtige facts

0

Ejendomme

0

Virksomheder

0

Kontorborde

0

Arbejdspladser

Vores Vision

"Skabe rammerne for visionære virksomheder der tilstræber gazellestatus"

Vi tilstræber at stille en lang række professionelle ydelser og faciliteter til rådighed for vores kunder. Vi vil være den mest konkurrencedygtige udbyder på det danske marked målt på pris og services pr. kontorplads/pr. kvadratmeter. Du kender din månedlige faste udgift og kan fokusere 100% på din virksomhed.

Privatejet

Visionhouse er privatejet, hvilket i vores terminologi betyder, at vi altid har en finger på pulsen over for vores lejere. Vi tilstræber vores yderste for at yde den service som nutidens virksomheder skal bruge for at de kan fokusere på deres spidskompetencer.

Visionhouse er drevet af Ankjer Ejendomme, som du læse mere om her: www.ankjerholding.dk

Let ekspandering

Du kan let ekspandere din virksomhed indenfor rammerne af kontorfællessskabet, idet du på månedsbasis, kan tilkøbe yderligere kontorpladser. Der er høj fleksibilitet når du vælger VISIONHOUSE. Den månedlige pris inkluderer stort set alle omkostninger til kontor, og du opnår gratis adgang til en lang række faciliteter og services, som normalt kun store virksomheder har.

Nu
2018

Køb af Lyskær 15, Glostrup

Erhvervsejendom beliggende på hjørnet af Lyskær & Marielundsvej. Godt beliggende ift. ring 3 og Lyskær 7, som vi også ejer. Derudover fuldt udlejet til 5 succesfulde virksomheder.

2018

Køb af Islevdalvej 220, Rødovre

En super beliggende domicilejendom på hjørnet af Islevdalvej / Slotsherrensvej, stolt udlejet til Hilti. Tæt på kommende letbane samt ring 3. Endvidere ejer i forvejen naboejendommen Islevdalvej 214, som er et af vores kontorfælleskab.

2018

Køb af Fabriksparken 1, Glostrup

Velbeliggende ejendom tæt på motorvej og ring 3. Ejendommen er fuldt udlejet til 3 større lejere, og er den bestbeliggende ejendom i fabriksparken / Glostrup erhvervspark.

2017

Køb af Erhvervsvej 4, Rødovre

Vores nyeste ejendom tæt på motorvej og ring 3. Vi er i fuld gang med at renovere og opdatere ejendommen til 2020 standard.

2016

Køb af Rugvænget 21, Taastrup

Flot ejendommen tæt på motorvej og S-station i Taastrup. Renoveret og opdateret til at tage imod kreative og innovative virksomheder, hvor der er mulighed for at vokse indenfor ejendommens rammer. 16 selvstændige lejemål fra 100m² til 300m².

2015

Køb af Ejby Industrivej 2, Glostrup

Flot ejendommen tæt på motorvej og ring 3. Renoveret og opdateret til at tage imod kreative og innovative virksomheder.

 

2014

Køb af Lyskær 8, Herlev

Dette er vores største kontorfællesskab, med primært fokus på IT og biotekvirksomheder. En stor perle i vores portfølje, der med flot design, og funktionelle kontorer, er en af Storkøbenhavns absolut bedste kontorfællesskaber.

2013

Køb af Industrigrenen 21-23, Ishøj

Flot ejendom tæt på motorvej. Renoveret og opdateret til at tage imod innovative virksomheder med større lager/produktionsbehov.

 

2013

Køb af Rugvænget 19, Taastrup

Flot ejendommen tæt på motorvej og S-station i Taastrup. Renoveret og opdateret til at tage imod kreative og innovative virksomheder, hvor der er mulighed for at vokse indenfor ejendommens rammer. 16 selvstændige lejemål fra 100m² til 350m².

2012

Køb af Sct. Jacobsvej 1, Ballerup

En af Ballerups ældste ejendomme med historie tilbage til 1888. Vi har renoveret ejendommen i respekt for ejendommens historie og ejendommen er indvendigt top moderne.

2012

Køb af Sct. Jacobsvej 12, Ballerup

Endnu en lille perle i vores portfølje, der med historie og herskabelig byggestil er vores eneste boligejendom, der primært udlejes til lejere i Visionhouse.

 

2011

Køb af Visionhouse i Rødovre

Dette var startsskuddet på Visionhouse i København, og er et eksklusivt kontorfællesskab med suveræn beliggenhed i forhold til motorvej mv. Et af Københavns bedste kontorfællesskaber.

2010

Køb af Visionhouse i Viborg

Dette var startsskuddet på Visionhouse, og er en lille perle i vores portfølje, der med flot design, og funktionelle kontorer, er et af Viborgs bedste kontorfællesskaber.

Historik
TOP