Glemt detaljer?

Kontorfælleskaber og erhvervslejemål

For de ambitiøse virksomheder

Kontorfællesskaber

Bliv en del af vores moderne kontorfællesskaber i Rødovre, Herlev, Glostrup og Viborg. Vi skaber rammerne for moderne virksomheder

Erhvervslejemål

Tilegnet lidt større virksomheder med behov for kontorer, showrooms, lager mv. Vi sørger for facility management og ejendommen fremstår vedligeholdt.

Ledige lejemål

Se hvor i København vi har ledige lejemål, og bestil en fremvisning, hvor vi ser på lejemålet og så vidt mulig tilpasser det dine behov.

Kontorfællesskaber

Moderne og servicerede kontorer.

Med kontorer rundt om København og et i Viborg, tilbyder VISIONHOUSE eksklusive og nyistandsatte lokaler og faciliteter, til markedets mest attraktive priser, og med attraktiv beliggenhed i forhold til motorvej, centrum mv.
Vi tilbyder fuldt servicerede kontorer, hvad enten behovet er én arbejdsplads eller op til 30 arbejdspladser. Der kan tilbydes både egne aflåste kontorer eller storrumskontorer.
Gratis adgang til masser af topmoderne mødelokaler samt et betydeligt antal services og faciliteter inkluderet i lejen.

Priser fra 1.495 kr. pr. arbejdsplads

Visionhouse Væksthus

For udvalgte virksomheder og iværksættere

Er du en nystartet virksomhed, som har noget unikt at byde på, eller har du en fantastisk idé du gerne vil arbejde intenst med ? Visionhouse Væksthus tilbyder nyopstartede virksomheder og iværksættere kontorpladser, moderne faciliteter og sparring. Se om du opfylder vores krav til en plads i Visionhouse Væksthus.

Priser fra 995 kr.

Erhvervsejendomme

Ejendomme til større virksomheder med behov for kontor, produktion og/eller lager

Vi har pt. godt 30.000 m2 bygninger fordelt på 10 ejendomme. Alle ejendomme er erhvervet efter finanskrisen, hvorfor vi kan udleje til markedets bedste priser.

Porteføljen består af attraktive og vedligeholdte domicilejendomme og udlejningsejendomme med god beliggenhed, der hovedsageligt anvendes til kontorudlejning, kontorhoteller, produktion og lager mv.

Hvad siger virksomhederne?

Overkommelig Pris
Perfekt mulighed for jyske virksomheder for etablering af et lokalt kontor, hvor både kunder og medarbejdere får professionelle rammer til en overkommelig pris.

Flemming Nielsen

Direktør, EBM Scandinavia A/S
Tilpasses mit behov
Meget fleksibel kontorløsning, som i indretning og udstyr helt kan tilpasses den enkeltes behov

Direktør Claire Dixen

CC Account ApS
Inspirerende
For en nyetableret virksomhed er kontorhuset meget inspirerende.

Lars Munksgaard

CEO, RISMA SYSTEMS A/S
Super god service!
Et supergodt kontorfællesskab med mange faciliteter og med god beliggenhed.

Kenneth Adelsten

Partner, Revolvo A/S
TOP